Mrt

Öğretmenimiz Büşra Kalhan Keleş tarafından Değerler Panosu hazırlandı.

Mrt

TÜBİTAK 52.Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda projeleri ile Erzurum bölge sergisine çağrılmaları sebebiyle öğrencimiz M.Emircan ALTUNTAŞ ve danışman öğretmeni Rukiye ŞAHİN'e TÜBİTAK Teşekkür ve Katılım Belgeleri verildi.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi ve öğrencilerimiz tarafından 'SOSYAL MEDYANIN DOĞRU KULLANIMI' konulu pana çalışması yapıldı.

Ara

10/12/2019 TARİHİNDE HORASAN İLÇE EMMİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİNDEN MUAZ AĞIRBAŞ VE UĞUR GÜR OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİMİZE KATILDILAR. POLİSLİK MESLEĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLER VERİP BU MESLEĞE NASIL SAHİP OLUNABİLECEĞİNİ, MESLEĞİN FAYDALARINI , KİŞİSEL ANILARINI PAYLAŞIP ÖĞRENCİLERİME POLİSLİK MESLEĞİ İLE İLGİLİ FARKINDALIK SAĞLADILAR.KATILIMLARINDAN ÖTÜRÜ HORASAN İLÇE EMMİYETİNE, TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

05.12.2019 TARİHİNDE OKULUMUZA YANGIN EĞİTİMİ İÇİN GELEN HORASAN İTFAİYESİ PERSONELLERİ; OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE OKUL BAHÇESİNDE DÜZENLENEN TATBİKATLA  EĞİTİMİNE BAŞLAMIŞTIR. DAHA SONRA OKUL BAHÇESİNDE KONTROLLÜ YANGINLAR ÇIKARAN İTFAİYE PERSONELLERİ YANGIN TÜPÜNÜN KULLANIMI, VE ÇEŞİTLİ YANGIN SENARYOLARINDA NASIL HAREKET EDİLMESİ GEREKTİĞİ HAKKINDA  GÖSTERİ VE BİLGİLENDİRMELER YAPMIŞLARDIR. KATKILARINDA ÖTÜRÜ HORASAN İTFAİYTE MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR EDERİZ

May

7 MAYIS 2019 TARİHİNDE OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ MEHMET ERDEM AKTAŞ TARAFINDAN DÜZENLENEN TURNUVAYA TÜM SINIFLARIMIZDAN KATILIM YÜKSEK DÜZEYDE OLUP TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN KEYİFLİ BİR ZAMAN GEÇİRMESİNE YARDIMCI OLMUŞTUR. KIZ ERKEK TEK KATEGORİDE DÜZENLENEN TURNUVANIN 1. Sİ  YETER SÜKUT 2. Sİ ÇİĞDEM AKTAŞ 3. SÜ İLAYDA AĞIRBAŞ OLMUŞTUR.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KURUMUMUZ KADIN ÖĞRETMENLERİ İÇİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ KAHVALTI ETKİNLİĞİ MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ SAYIN NACİ YILMAZ BEYİN TEŞRİFLERİYLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. TÜM KADINLARIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Mrt

Mehmet GÖK 28/06/1972´de Erzurum’un Horasan ilçesine bağlı Gerek Mahallesi’nde doğdu. Annesi ev hanımı mercan GÖK babası ise çiftçi olan Mevlüt GÖK´tür. 13 kardeşi olan Mehmet GÖK ailesinin 9. Çocuğuydu. İlkokul mezunu olan Mehmet GÖK ilk ve ortaokulu Horasan İnkılap İlköğretim Okulunda tamamladı. 1980 yılında ilkokuldan mezun olduktan sonra askerlik yaşı gelinceye kadar berber çırağı olarak çalıştı.

Askerliğinin acemi birliğini Manisa Kırkağaç Jandarma Komutanlığında 3 ay yaptıktan sonra Elazığ Palu Jandarma Komutanlığına bağlı Özel Tim´de 6 ay görev yaptı. 25.07.1993´te Bingöl’ün Genç ilçesi Çamlıyurt Köyü Hindar Tepe mevkiinde görevi sırasında PKK’li teröristlerce tren yoluna döşenen mayının patlaması ve ardından ağır silahlar ve roketlerle açılan ateş sonucu 21 yaşında şehit düşmüştür. Bekar olan Mehmet GÖK geriye gözü yaşlı anne, baba ve 13 kardeşle beraber büyük bir “Vatan” bırakmıştır.

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Bizlere bu güzel yurdu canları pahasına bıraktıkları için de millet olarak onlara minnettarız. Ruhları şad mekanları cennet olsun.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında alınan kararla okulumuza şehidimizin adı verilmiştir.