May

Kitap okumayı seviyoruz, ayraçlarımızı kendimiz yapıyoruz." başlığı altında öğretmenimiz Şemsi YAZICI tarafından düzenlenen ayraç tasarlama yarışması sonrası, ögrencilerin katkısıyla ayraç panosu hazırlandı.

May

ÇEDES projesi kapsamında öğrencilerimiz kendi sadaka kutularını tasarlıyor ve küçük bağışlarını deprem bölgesindeki kardeşleri için büyük hayırlara dönüştürüyor. Tüm kalbimizle kardeşlerimizin yanındayız.

Nis

Çedes projesi kapsamında Diyanet İşleri Baskanlığın 'Ramazan ve Dayanışma ' temalı 2023 Sinevizyon gösterisi farkındalık amaçlı okulumuzun tüm kademelerinde ve sınıflarında  izletilmiştir.

Nis

ÇEDES projesi kapsamında, Değerler Eğitimi Kulübü önderliğinde Şehit Mehmet gök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak öğretmen ve öğrencilerimizle ilçemizdeki depremzede aileler için Ramazan kolisi hazırlanıp İHH aracılığıyla dağıtılmıştır.

Nis

Çedes projesi kapsamında öğretmenimiz Büşra KALHAN KELEŞ tarafından Ramazan panosu hazirlandı.

Nis

Çedes projesi kapsamında öğretmenimiz Fatma Zehra MALAZ ve Rukiye ŞAHİN tarafından okul pansiyonumuzun mescidi süslendi.

Ara

9. sınıf öğrencilerimize okul rehberlik servisi tarafından 'TBM Madde Bağımlılığı' konu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okul rehberlik servisi tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik olarak 'Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Zorbalık ' konu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir.

Ara

Yerli malı ekonomiye can, toprağa bereket, geleceğe güç verir. 12-18 Aralık "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlu olsun.

Ara

"Okulumuz 11.sınıf öğrencileriyle Erzurum Kitap Akademi kapsamında 07.12.2022 tarihinde öğretmenimiz Aynur AKTAŞ koordinatörlüğünde "CENGİZ DAĞCI PANELİ" gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz 9.sınıf öğrencileriyle Erzurum Kitap Akademi kapsamında 05.12.2022 tarihinde öğretmenimiz Cansu ACAR koordinatörlüğünde " MUSTAFA KUTLU PANELİ" gerçekleştirildi.

Kas

Kasım ayı etkinlikleri kapsamında 11.11 ağaç dikme günü sebebiyle öğrencilerimizle birlikte Horasan Mehmet Sekmen Parkı ve okul bahçemizde ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü panosu öğretmenimiz Kader AKDAŞ TATAR tarafından hazırlandı.