Kas

24 Kasım Öğretmenler günü okul programı öğretmenimiz Kader AKDAŞ TATAR tarafından hazırlandı.

Kas

Okul Müdürümüz Emre KOÇ ve Müdür Yardımcımız Nuran AKDAŞ KILIÇ tarafından okulumuz adına yapılan tasarımlar ile TÜRK PATENT VE MARKA KURUMUNDAN 2022 yılında 2. tasarım tescili alındı. Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Afete hazırlık, geleceğe hazırlıktır. Hazır olduğumuz kadar, güçlüyüz. 12 Kasım Afet Eğitimi Hazırlık Gününün bilinçlenmemize vesile olması dileğiyle...

Kas

10 Kasım panosu öğretmenimiz Derya Demir tarafından hazırlandı.

Kas

Edebiyate irtihalinin 84. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk minnet, şükran ve rahmetle anıldı. Program Derya Demir hocamız tarafından hazırlandı.

Kas

Her bağış yeni bir hayattır.

Kas

Minicik bedenlerdeki kocaman yüreklerin sevgi ve umutla kucaklaşması dileğiyle, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nın toplumumuzda farkındalık oluşturmasını temenni eder, lösemi hastalığıyla mücadele eden tüm çocuklarımıza acil şifalar diileriz

Kas

Bizim zengin ve ahengli dilimiz yeni Türk harfleriyle kendini gösterecektir(Mustafa Kemal Atatürk). 1-7 Kasım  Türk Harf İnkılabı Haftamız kutlu olsun.

Ekm

İktisat az şeyi çoğaltır; israf, çok şeyi azaltır. 31 Ekim 'Dünya Tasarruf Günü' kutlu olsun.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı okulumuz öğretmeni Nuran AKDAŞ KILIÇ tarafından hazırlandı. cumhuriyetimizin 99. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Kızılay, savaş alanında yaralanan ya da hastalanan askerlere hiçbir ayrım gözetmeksizin yardım etmek arzusundan doğmuştur.

11 Haziran 1868 tarihinde "Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti" adıyla kurulan Kızılay,

1877'de "Osmanlı Hilali Ahmer Cemiyeti",

1923'de "Türkiye Hilaliahmer Cemiyeti",

1935'te "Türkiye Kızılay Cemiyeti" ve

1947'de "Türkiye Kızılay Derneği" adını almıştır. Kuruluşa "KIZILAY" adını Atatürk vermiştir.