ERZURUM / HORASAN - Şehit Mehmet Gök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ " DİVANU LÜGATİ'T TÜRK OKUMALARI" ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Ock

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HORASAN İTFAİYESİ EKİPLERİNİN KATILIMLARI İLE OKULUMUZDA YANGIN VE DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İTFAİYE EKİPLERİNE KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ KABUL EDİLEN PROJEMİZE KATKI SAĞLAYAN ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TORTUM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRÜ SAYIN DR. ÖĞR. ÜYESİ HAYRUNNİSA MAZLUMOĞLU VE ASİSTANLARI DEĞERLİ HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

SAYIN DR. ÖĞR. ÜYESİ HAYRUNNİSA MAZLUMOĞLU ÖĞRENCİLERİMİZE KARBON AYAK İZİ , KÜRESEL ISINMA KONULARINDA DEĞERLİ BİLGİLERİNİ BİZLERLE PAYLAŞTI.

Haz

12. Sınıf  öğrencilerimize yönelik olarak sınav öncesi son TYT-AYT Deneme Sınavı gerçekleştirildi.

Haz

ÇEDES projesi kapsamında deprem bölgesindeki kardeş okulumuz öğrencileri için öğretmen ve öğrencilerimizin emekleri ile kermes düzenlendi. Kermes yoğun ilgi gördü.

May

ÇEDES projesi kapsamında okul müdür yardımcımız Semih YILMAZ koordinatörlüğünde öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Narman Peri Bacaları & Oltu gezileri düzenlendi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okul programı öğretmenimiz Cansu ACAR ve öğrencilerimiz tarafından hazırlandı.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı panosu öğretmenimiz Cansu ACAR ve öğrencilerimiz tarafından hazırlandı.

May

ÇEDES projesi kapsamında okulumuz ÇEDES koordinatör öğretmeni Büşra Kalhan Keleş ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Aynur Aktaş  tarafından öğrencilerimizle birlikte kitap okuma etkinliği düzenlendi.

May

ÇEDES projesi kapsamında yardımlaşma konulu değerler panosu hazırlanmıştır .

May

ÇEDES projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla Sinema Günü etkinliği düzenlendi. Animasyon filmi TAY izlendi.

May

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 3. veli toplantımız yapıldı. Rehberlik servisi tarafından veli bilgilendirme eğitimi verildi. Öğrencilerin durumlari hakkında velilerle görüşüldü.